مبانی نظری و پیشینه تحقیق خود تعیین گری

نمونه پيشينه تحقيق, فصل دوم پايان نامه ,چارچوب نظري پيشينه پژوهش

مبانی نظری و پیشینه تحقیق خود تعیین گری

۱۰ بازديد ۰ نظر

مبانی نظری و پیشینه تحقیق خود تعیین گری

دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق خود تعیین گری مبانی نظری و پیشینه تحقیق

-------

مبانی نظری و پیشینه تحقیق خود تعیین گری
مبانی نظری و پیشینه تحقیق خود تعیین گری
فرمت فایل دانلودی: .rar
فرمت فایل اصلی: .doc
تعداد صفحات: 39
حجم فایل: 47
قیمت: 47000 تومان

بخشی از متن:
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 39 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏مبانی نظری و پیشینه پژوهشی خود تعیین گری
‏فهرست مطالب:
‏تعریف نیاز
‏2-2‏-‏1‏- نظریه های قدیمی نیاز
-2-2-2‏نظریه خود تعیین گری
-3-2-2‏ رابطه نظریه خود تعیین گری با نظریه یادگیری اجتماعی
-4-2-2‏ رابطه نظریه خود تعیین گری با نظریه کنترل
-5-2-2‏ رابطه نظریه خود تعیین گری با نظریه اهداف پیشرفت
-6-2-2‏ رابطه نظریه خود تعیین گری با نظریه مدیریت وحشت
-7-2-2‏ ‏رابطه نظریه خود تعیین گری با نظریه سیالی
-8-2-2‏ رابطه نظریه خود تعیین گری با نظریه دلبستگی
‏2-2-9‏- عوامل مختلف در ارضای نیازها
-10-2-2‏پیامدهای عدم ارضای نیازها
‏-‏ ‏تعریف نیاز
‏نیاز یک مفهوم عمومی است که در زمینه های مختلف کاربرد نسبتاً وسیعی دارد وتعاریف متعددی از آن ارائه می شود. این تعاریف اگرچه همگی یک نوع مفهوم یا احساس مشترکی را انتقال می دهند با وجود این ، از مناظر و ابعاد مختلف و بعضاً متفاوتی به آن می نگرند. اهمیت این دیدگاه ها در تعریف واژه هایی مانند نیاز از آن جهت است که عملاً طرح ریزی و اقدام در زمینه سنجش و رفع نیازها و به سهم خود نتایج حاصل از آن قرارمی گیرد.
‏در یک تعریف عمومی ، نیاز چیزی است که برای ارضاء و تحقق یک هدف قابل دسترس ، ضروری یا مفید است . به طورکلی برداشتها و تعاریف ارائه شده درخصوص نیازها را می توان به چهار دسته زیر طبقه بندی کرد:
‏ - نیاز به عنوان فاصله بین وضع موجود و وضع مطلوب : یکی از متداول ترین ومقبول ترین تعریف از نیازها است ، نیاز به موقعیتی دلالت دارد که در آن وضعیت موجودیا حاضر با وضعیت مطلوب فاصله دارد. وضعیت مطلوب یا موردنظر دربرگیرنده ایده آلها، هنجارها، ترجیحات ، انتظارات و ادراکات مختلف درباره آنچه که باید باشد،است .
‏-نیاز به عنوان یک خواست یا ترجیح : این برداشت از نیاز عموماً دارای کاربردگسترده ای است . آنچه هسته اصلی این نظریه تشکیل می دهد. آن است که نظرات وعقاید افراد و گروهها درخصوص نیازها کانون اصلی نیازسنجی است.
‏-نیاز به عنوان یک عیب یا کاستی : از این رو دیدگاه عدم وجود دانش ، مهارت و توانایی یا نگرشی و یا ابزار و وسایلی که منجر به ایجاد اشکال در عملکرد بهینه شود نیاز تلقی می شود. در این مفهوم نیاز هنگامی مطرح می شود که در یک مورد خاص سطح حداقل رضایت به دست نمی آید یا نمی تواند به دست آید.
‏-برداشت ترکیبی : از این دیدگاه آنچه که بین وضع موجود و وضع مطلوب قرار دارد،آنچه که ترجیحات، علایق و انتظارات افراد را شکل می دهد و سرانجام آنچه که برعملکردهای مطلوب اثرمنفی دارد، همگی نشانگر نیاز هستند.
‏نیازهای انسان بسیار متنوع‏‌‏ هستند اما شاید بتوان آن‏‌‏ها را در دو طبقه کلی، نیازهای روانی و مادی جای داد. به طور کلی می‏‌‏توان گفت: هر نوع فعالیت آگاهانه انسان در نهایت به سوی ارضای نیازها هدایت می‏‌‏شود (بابایی، 1378؛1‏) عامل حرکت، تلاش و فعالیت انسان نیاز است. شناخت نیازهای اساسی فرد و فراهم کردن شرایط و امکاناتی که وی بتواند در حد مناسب و متعادل به رفع نیازهای خود بپردازد، از سویی موجب پیشگیری از مشکلات، اختلالات و نابسامانی‏‌‏های جسمی و روانی می‏‌‏شود و از سوی دیگر مراتب رشد و شکوفایی استعدادهای او را هر چه بیشتر میسر می‏‌‏سازد (میرزابیگی، 1379: 9).
‏یکی از متداول‏‌‏ترین تعاریف ارائه شده از نیاز، تعریف آن به عنوان خواست یا ترجیحات افراد است. به عبارت روشـن‏‌‏تر خواسته‏‌‏هـای افراد در زمینه‏‌‏های گوناگون، نیازهای آن‏‌‏ها را تشکیل می‏‌‏دهد   برای مشاهده توضیحات فایل  مبانی نظری و پیشینه تحقیق خود تعیین گری  اینجا کلیک کنید برای دانلود فایل باکیفیت مبانی نظری و پیشینه تحقیق خود تعیین گری روی دکمه زیر کلیک نمائید ✔️  دارای پشتیبانی 24 ساعته تلفنی و پیامکی و ایمیلی و تلگرامی ✔️  بهترین کیفیت در بین فروشگاه های فایل ✔️  دانلود سریع و مستقیم ✔️  دارای توضیحات مختصر قبل از خرید در صفحه محصول ✔️ دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق خود تعیین گری

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.